Upplev vår fantastiska natur

Boka nu

Åk på guidens släde eller kör ditt eget hundspann

Hos oss på Svedjekojan Husky Farm erbjuder vi specialdesignade Hundspannsturer, där du antingen kan åka på släden som körs av någon av våra guider eller köra ditt eget hundspann tillsammans med en vän. Detta ger dig en unik chans att uppleva våran  magiska natur.

Ni som önskar köra eget hundspann tillsammans måste skriva på ett avtal där ni intygar att ni förstår instruktionerna och följer dom samt att ni blir ersättningsskyldiga om ni kör vårdslöst så att hund/hundar blir skadade och måste avlivas p.g.a det. Ersättningskostnaden är då 5000SEK per hund. Minimiålder från 18 år för både den som kör och den som åker.

Vi samarbetar med ett antal företag i regionen där vi gör naturens vinterupplevelse för alla slags små eller stora grupper. Vår filosofi bygger på att erbjuda säkra utomhusaktiviteter för våra gäster. Därför ser vi till att ha den bästa slädhundsutrustningen, som vi regelbundet kontrollerar. Ulf tar hand om alla våra spår och utrustning så att upplevelsen ska bli oförglömlig

Svedjekojan är godkänd och kontrolleras regelbundet av länsstyrelsen. Personalen har guide-utbildning och har bl.a också tagit en kurs i ”Grönt Kort”